Espai multimèdia

Volem donar-te la benvinguda a la nostra galeria d'imatges de les classes de TRAINING GUINARDO S.L. En aquest espai trobaràs una col·lecció de boniques fotografies que capten la il·lusió i esforç dels nostres alumnes més principiants i experimentats, als quals tenim la sort d'instruir

La nostra galeria de fotos és una prova de la increïble labor que els nostres entrenadors i clients han realitzat al llarg del nostre recorregut en el món de l'esport i que han quedat capturats en moments únics. En aquesta pestanya podràs trobar fotografies de tota mena d'activitats que realitzem en TRAINING GUINARDO S.L com a gimnàstica artística femenina, taekwondo o la nostra galeria de Cuida't, que hem realitzat al llarg de les nostres caminades. La nostra galeria fotogràfica brinda una gran gamma d'imatges que capturen la il·lusió de cadascun dels nostres clients, que porten formant part del nostre equip.

Des de TRAINING GUINARDO S.L hem decidit dur a terme aquesta galeria de fotos perquè volem ensenyar-te la passió que sentim pel món de l'esport, i així contribuir a la teva inspiració. D'aquesta manera, també revivim els passatges més emocionants del nostre treball, però sobretot, això ens serveix per a mantenir la motivació que ens mou dia a dia a continuar ajudant i corresponent als nostres clients. Ara, aquest és el nostre regal per a tots els que desitgin comprovar la nostra experiència en l'esfera esportiva. Igualment, esperem que amb aquesta galeria puguis acostar-te una miqueta més a les nostres vivències.

Galeria de gimnàstica artística femenina

En aquesta secció, podràs visualitzar les fotografies que hem realitzat durant els entrenaments de gimnàstica artística femenina i en les competicions.

Galeria de Taekwondo

El taekwondo és una disciplina dura i precisa, per això hem volgut immortalitzar els moments més emocionants per a tu.

Galeria Cuida't

 

En la nostra galeria cuida't trobaràs les fotografies dels nostres exercicis per a cuidar de tu i del teu benestar.

Apunta't al nostre gimnàs!