Gimnàs a Barcelona

Contacta'ns

TRAINING GUINARDO S.L som un petit gimnàs de Barcelona on impartim classes de Gimnàstica artística Femenina , Taekwondo i Activitats dirigides.

gimnàstica artística femenina

separador

Gimnàstica artística femenina. Som un gimnàs especialista en gimnàstica artística femenina. En el nostre centre els més petits poden prendre les primeres classes així com iniciar-se en la gimnàstica artística femenina.

A mesura que van adquirint les aptituds i coneixements poden anar realitzant exercicis més complexos, sempre amb l'atenció i tutela  dels monitors.

Taekwondo

separador

En TRAINING GUINARDO S.L els nens poden prendre les primeres d’aquesta  art marcial.

A mesura que van dirigint les aptituds i coneixements poden anar realitzant exercicis més complexos, sempre amb l'atenció i el tutela-la del monitors.

Activitats dirigides per a adults

separador

En TRAINING GUINARDO S.L realitzem activitats dirigides, Cuida´t. Realitzem classes de gimnàstica de manteniment o una gimnàstica suau, pilates, entreno funcional, estiraments, combat, tonificació i entrenaments  personals.. En aquestes classes en ser grups reduïts, realitzem rutines d'exercicis ajustats a aquelles necessitats dels nostres clients, ja sigui per lesions, per dificultats, etc.

Entrena en el nostre gimnàs     

 

Posa't en contacte amb nosaltres per a conèixer totes les activitats que oferim.

T'agrada la gimnàstica artística Femenina ? Apunta't ja!