Activitats esportives 

Gimnàstica artística femenina

La gimnàstica artística femenina és una modalitat esportiva dins la branca de la gimnàstica la pràctica de la qual consisteix en una sèrie de moviments rítmics i acrobàtics. Aquesta gimnàstica és practicada de manera individual i form parte de les disciplinas olímpiques.

 

Els aparells de la categoria femenina són: Asimètriques, barra d'equilibri, salt de poltre i terra. En aquesta gimnàstica es destaquen valors com la constància, perseverança i disciplina per aconseguir èxits i superar-nos constantment. A més de l'affecte, la confiança i la cooperació entre les gimnastes i en la relació gimnasta-entrenador/a.

 

La gimnàstica artística potencia a les gimnastes certes qualitats físiques que es treballen constantment com l'equilibri, la flexibilitat, la coordinació i la força.

Taekwondo

És un art marcial d'origen coreà el qual es caracteritza pels seus moviments flexibles i ràpids, combinat tant braços, cops de puny (chumok), colzes (palkup), cops a mà buida (sonnals, dungs, kuts,...) , puntades altes, puntades mitges, puntades baixes, puntades en salt així com cops de genoll (murup) i diferents formes d'escombrada.

Descargar calendario 2023 Taekwondo

Activitats dirigides "CUIDA'T"

GIMNÀSIA SUAU

És un programa de condicionament físic on es pretén que les persones millorin la seva salut fisica i mental, així com que mantinguin la seva autonomia per fer les activitats quotidianes i retardar l'aparició de les malalties associades amb l'edat.

GIMNÀSIA DE MANTENIMIENTO

Amb ella tractem de conservar el cos en forma, en tots els aspectes. L'objectiu és mantenir una constitución flexible, àgil, potent, amb una educació postural correcta.

Pilates

Disciplina basada en el desenvolupament dels músculs interns que ajuda a mantenir lequilibri corporal, una esquena sana i una bona tonicitat i flexibilitat de la musculatura.

Els objectius principales son reforzar la musculatura des de la més profunda a la més superficial, posant consciència a la faixa abdominal i la respiració treballant a més la capacitat de concentració.

Circuito funcional

Circuito que consiste en 6 estaciones y diferentes ejercicios para entrenar la tonificación y el aparato cardiovascular. 1' a cada estación i 15” de descans. 3 voltios al circuito.

Tonificación

Millora de la resistència i el to muscular mitjançant diferents exercicis. S'utilitzen diferentes materiales de fitness.

BRECHA GLUTEO-ABDOMINAL I VEN

Tonificación específica de glúteos, abdominales y cames.

COMBATE FITNESS

Combinació dexercicis i moviments de different arts marcials que milloren el to muscular i la resistència cardiovascular.

ESTIMACIONES

La actividad se destinó al estiramiento de los diferentes músculos cadenciados, al aumento de la flexibilidad y al sonó del movimiento y una relajación completa del cos para la recuperación y el beneficio de la búsqueda.

ENTRENAMENTO FUNCIONAL

Els entrenaments funcionals són aquells que exerciten el cos per afrontar els exercicis i activitats de la vida diària. A FORMACIÓN GUINARDO SL donarem les pautes perquè realizar sesiones de entrenaments funcionals i pugueu alliberar l'estrès que puguin ocasionar les activitats diàries. D'aquesta manera afrontaràs el teu dia com un repte nou.

Casal d'Estiu

El Casal d'Estiu és una oportunitat única perquè les nostres gimnastes explorin la seva passió per la gimnàstica artística en un entorn divertit i segur. Durant aquest període, oferirem una varietat d'activitats dissenyades per fomentar el creixement, la confiança, el treball de valors i el desenvolupament d'habilitats en les nostres gimnastes

Vols saber-ne més sobre les nostres activitats?

Posa't en contacte amb nosaltres!